It looks like you're trying to visit our USA store, would you like to go to our UK store?

Uvjeti kupnje


Registracija

Za uspješnu kupnju registracija nije obavezna. Primljeni podaci bit će zaštićeni i neće se koristiti ni u jednu svrhu osim obrade vaše narudžbe! Nakon primljene narudžbe e-poštom ćete dobiti potvrdu. U slučaju otkazivanja narudžbe možete nas u roku od jednog (1) sata obavijestiti putem e-maila ili telefonski. Ukoliko kupac u dogovorenom roku ne otkaže narudžbu, smatrat ćemo ugovor o kupnji proizvoda između kupca i posrednika (Aleator d.o.o.) definitivnim.

Narudžbe

Prodavatelj će u obećanom roku proizvod zapakirati i poslati. U slučaju da je narudžba primljena na radni dan do 12.30 sati, bit će poslana isti dan. U slučaju da se narudžba primi nakon 15 sati, poslat ćemo je sljedeći radni dan.

Načini plaćanja:

1. Bankovne transakcije (internet bankarstvo ili opća uplatnica). Ako plaćate općom uplatnicom ili internet bankarstvom, najbolje je da potvrdu o plaćanju skenirate i pošaljete nam na mail info@njega-kose.net. To ubrzava proces, jer u suprotnom slučaju čeka se minimalno jedan dan da provjerimo uplatu i nakon toga pošaljemo narudžbu.
2. Kreditna ili debitna kartica (Sigurna obrada preko PayPal-a ili Allied Wallet) 
Tip kartica koji je podržan: Visa, MasterCard, Discover Card, American Express, Maestro.
Korisnici koji će platiti putem Allied Walleta bit će prikazani na vašem izvodu kreditne kartice kao: ''ALW*hairback442033188334''

3. Plaćanje pouzećem
Mogućnost plaćanja gotovinom ili karticama prilikom dostave GLS službom. Dodatni troškovi za plaćanje pouzećem iznose 13,85 kn.

Ako proizvod imamo u zalihama, stići će na Vašu adresu u roku 1 do 2 dana od dana zaključene narudžbe.

Za svaku online narudžbu, kupac se obvezuje sljedeće:

- koristiti proizvod za vlastite potrebe
- držati se propisanih uputa (koje su u prilogu poslane na hrvatskom i engleskom jeziku)
- da ima 18 godina ili više.

Vlasnik online trgovine
Hairback ltd. 
5 Secretary Lane,
Gibraltar, GX111AA, 
Gibraltar,
Europe
email: info.eu(at)hairback.eu

Tel: 01/775-7203 (HR)
email: info(at)njega-kose.net