Uvjeti kupnje


Registracija

Za uspješnu kupnju registracija nije obavezna. Primljeni podaci bit će zaštićeni i neće se koristiti ni u jednu svrhu osim obrade vaše narudžbe! Nakon primljene narudžbe e-poštom ćete dobiti potvrdu. U slučaju otkazivanja narudžbe možete nas u roku od jednog (1) sata obavijestiti putem e-maila ili telefonski. Ukoliko kupac u dogovorenom roku ne otkaže narudžbu, smatrat ćemo ugovor o kupnji proizvoda između kupca i posrednika (Aleator d.o.o.) definitivnim.

Narudžbe

Prodavatelj će u obećanom roku proizvod zapakirati i poslati. U slučaju da je narudžba primljena na radni dan do 12.30 sati, bit će poslana isti dan. U slučaju da se narudžba primi nakon 15 sati, poslat ćemo je sljedeći radni dan.

Načini plaćanja:

1. Bankovne transakcije (internet bankarstvo ili opća uplatnica). Ako plaćate općom uplatnicom ili internet bankarstvom, najbolje je da potvrdu o plaćanju skenirate i pošaljete nam na mail info@njega-kose.net. To ubrzava proces, jer u suprotnom slučaju čeka se minimalno jedan dan da provjerimo uplatu i nakon toga pošaljemo narudžbu.
2. Kreditna ili debitna kartica (Sigurna obrada preko PayPal-a) 
Tip kartica koji je podržan: Visa, MasterCard, Discover Card, American Express, Maestro.

3. Plaćanje pouzećem
Mogućnost plaćanja gotovinom ili karticama prilikom dostave GLS službom. Dodatni troškovi za plaćanje pouzećem iznose 13,85 kn.

Ako proizvod imamo u zalihama, stići će na Vašu adresu u roku 1 do 2 dana od dana zaključene narudžbe.

Za svaku online narudžbu, kupac se obvezuje sljedeće:

- koristiti proizvod za vlastite potrebe
- držati se propisanih uputa (koje su u prilogu poslane na hrvatskom i engleskom jeziku)
- da ima 18 godina ili više.

Vlasnik online trgovine
Hairback ltd. 
Europe
email: info.eu(at)hairback.eu

Tel: 01/775-7203 (HR)
email: info(at)njega-kose.net