Sijede kose - JUST FOR MEN - ŠAMPON U BOJI KOSE boja: prava crna H55

  • Proizvođač: Just For Men
  • Model: M082011
  • Dostupnost: Dostupno
  • 150.22kn
  • 111.94kn

  • Bez poreza:91.76kn
  • 2 ili više artikala 108.59kn
  • 3 ili više artikala 106.35kn
  • 6 ili više artikala 102.99kn
  • 12 ili više artikala 100.75kn

JustForMen linija cilja na sijedu kosu. Zamjenjuje je Vašom pravom bojom kako bi se savršeno uklopila s Vašom prirodnom kosom, u samo 5 minuta. Proizvod je bez amonijaka i traje do 6 tjedana, sve dok sijeda kosa ne naraste ponovo.

Čini Vašu kosu punijom i zdravijom, bez nepotrebne sijede kose!
Just for men je dobar za Vašu kosu. Ne sadrži amonijak, a poseban balzam pomaže njegovati Vašu kosu. Jedinstven je, bogat vitaminom E, proteinima i aloe verom, sve s ciljem punije i zdravije kose koju će biti i lakše kontrolirati.

Svjetski je proizvod broj 1 u tretiranju muške kose.
Ženska boja kose je drugačija, jer je prirodno stvorena da bude upadljivija. To pomaže ženama da budu bolje zapažene. Just for men je upravo suprotan. Naše nijanse boja pažljivo su odabrane kako bi se uklapale s Vašom kosom. Za razvoj proizvoda bilo je potrebno 30 godina istraživanja i razvoja te više od 50 milijuna zadovoljnih kupaca.

Zašto Just for men stvara prirodan izgled boje?
JustForMen cilja samo na sijedu kosu, tako da Vaša kosa izgleda prirodno, a ostavlja ostatak Vašeg vlasišta u prirodnoj boji, potpuno nepromijenjen. Rezultat je boja kose koja izgleda kao Vaša prirodna boja.

Trebam li obojati kosu prije ili poslije šišanja?
Poslije šišanja! Svježe šišanje i svježa boja uvijek su dobra kombinacija.

Može li Just for men oštetiti moju kosu?
JustForMen je proizvod koji je dobar za vašu kosu. Proizvod ne sadrži amonijak, a treba samo 5 minuta da upije. . Just for men ima puno zdravih sastojaka, uključujući: vitamin E, aloe veru i kamilicu. Sastojke obogaćuje balzam koji štiti vlasište tijekom bojanja, te ga pretvara u gušću, zdraviju kosu koju je, također, i lakše kontrolirati.

UPUTE ZA UPOTREBU

Pitajte nas

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro

Aqua, Ethanolamine, Canola Oil Fatty Acids, Cetearyl Alcohol, Steareth-21, Oleyl Alcohol,Resorcinol, p-Phenylenediamine, Parfum, Petrolatum, Sodium Sulfite, Erythorbic Acid, p-Aminophenol, m- Aminophenol, Cetearyl Glucoside, Dicetyl Phosphate, N,N-Bis(2- Hydroxyethyl)-p-Phenylenediamine Sulfate, Trisodium EDTA, Ceteth-10 Phosphate, Cetyl Alcohol, 2,4-Diaminophoenoxyethanol Sulfate (RD-004787).

Boja razvijanja:
Aqua, Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Laureth-23, Ceteareth-20, Acrylates/Steareth-20 Methylacrylate Crosspolymer, Steareth-2, Etidronic Acid, Disodium EDTA, Sodium Stannate (RD-004783).

Povezani artikli