Grey Away - 150 ml

Sijede kose - Grey Away - 150 ml

  • Proizvođač: Claude Bell
  • Model: S622011
  • Dostupnost: Dostupno
  • 135.19kn

  • Bez poreza:110.81kn
  • 2 ili više artikala 131.10kn
  • 3 ili više artikala 128.45kn
  • 4 ili više artikala 124.41kn

Što biste učinili kada biste mogli povratiti prirodnu boju kose?Tu je rješenje za Vašu sijedu kosu, s proizvodom Grey Away! Proizvod je revolucionarni tretman koji sijedu kosu tretira od vlasišta i vraća Vam Vašu prirodnu boju. Liječenje je jednostavno, brzo i bez problema.

Na početku koristite proizvod svakodnevno između 14 i 28 dana na suhu kosu. Zatim nakon 28 dana koristite jednom ili dva puta tjedno kako bi se izbjeglo ponovno nastajanje sijede kose.

Što kada biste mogli povratiti prirodnu boju kose?
Kosa, zapravo, ne postaje sivom, nego bijelom. To je optička varka koju čine prirodna boja kose i sijeda kosa. Dakle, proizvod također može biti koristan za pojedince koji pate od gubitka kose i ponovnog rasta kose koja postaje sijeda. S ovim proizvodom kosa poprima ili pigment ili boju.

Sastojci:
Proizvod sadrži koncentrirani Wasabi Japonica (wasabi). Terapija je u obliku spreja koji omogućuje jednakomjerno nanošenje na kosu od korijena do vrha.

Rezultati kliničkih ispitivanja:
Gubitak sijede kose za 46 % nakon 14 dana liječenja
Gubitak sijede kose za 83 % nakon 28 dana liječenja
Zadovoljstvo ispitanika je bilo 100%-tno!

Rezultati:

POGLEDAJTE VIDEO

Grey Away je posve siguran za zdravlje. Mogu ga koristiti svi pojedinci koji imaju sličan problem, dakle namijenjen je svim vrstama kose.

Način upotrebe:
Preporučujemo koristiti proizvod tijekom prvih 28 dana u jutarnjim satima. Tada je kosa više osjetljiva i prijemčljivija na sastojke iz proizvoda. Kasnije, po povratku prirodne boje,bojati možete i u večernjim satima.

Proizvod ne sadrži olovni acetat ni parabene.

Pitajte nas

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro
Povezani artikli