Rogaine (Regaine) za muškarce ® pjena 5% minoxidil - 3 mjeseca

Gubitak kose - Rogaine (Regaine) za muškarce ® pjena 5% minoxidil - 3 mjeseca

 • Proizvođač: Claude Bell
 • Model: RL12017
 • Dostupnost: Dostupno
 • €158.99
 • €144.90

 • Bez poreza:€118.77
 • 2 ili više artikala €142.00
 • 3 ili više artikala €140.00
 • 4 ili više artikala €137.99

Rogaine - NE MOŽETE izgubiti više od svoje kose!

ROGAINE (REGAINE) pjena minoksidil 5% za muškarce:
- Klinički je dokazano da pomaže obnavljanju kose kod 90% muškaraca.
- Jednostavan za uporabu (pjena - engleska pjena) nanosite dva puta dnevno ujutro i navečer.
- Preporučuju hrvatski dermatolozi, dostupan bez recepta.
- Dokazano na hrvatskim korisnicima, i preko 10 milijuna ostalih zadovoljnih korisnika širom svijeta.
- Minoksidil: Znanstveno dokazano da potiče rast kose čak i kod muškaraca sa nasljednim gubitkom kose.

Prvi rezultati su vidljivi nakon 4-6 mjeseci primjene Rogaine Foam 5% minoksidila. Nanosi se jednostavno ujutro i navečer na mjesto gdje je došlo do gubitka kose.
A djeluje u čak 90% muškaraca, dobro ste čuli! Stvar potvrđuje i američka FDA da djeluje na čak 90% muškaraca. Ispitivali su i mnogi zadovoljni korisnici.

ROGAINE MINOXIDIL 5 % U 1980-ima prvi su otkrili lijek za nasljedni gubitak kose nazvan tada Rogaine u SAD-u, a Regaine u Europi i Aziji. 1996. godine u SAD-u Rogaine smatran je jednim od najtoplijih proizvoda na tržištu za promicanje rasta kose. Što i danas vrijedi, usprkos mnogim otkrićima. Zašto Rogaine Foam? Rogaine pjena (u pjeni), koja je učinkovitija dok brže suši kosu i ostaje ljepša u njezi. Prednost pjene Rogaine (Pjena) je u tome što se brže suši i više je pogodna za kosu od običnog minoksidila u tekućini.

JE ROGAINE PRAVA ZA VAS?

 • Neki članovi obitelji ili članovi uže obitelji imaju gubitak kose (nasljedno),
 • Primijetite više kose nego inače u svom krevetu, pod tušem ili čak i na češlju,
 • Koža na vašem vlasištu sve je vidljivija posebno na prednjoj i stražnjoj strani vlasišta.
 • Izmijenili ste stil svoje frizure kako biste prikrili ćelavost.

Ako su barem 2 tvrdnje ili više potvrdnih, trebali biste osjetiti spor gubitak kose na vlasištu. Rogaine bi trebao biti pravi za vas. Iako postoji mnogo razloga zbog kojih bi trebao doći do gubitka kose jer postoje, naravno, neke bolesti, može biti mnogo razloga poput stresa, pojave gljivica itd. Dakle, ako nemate povijest u kojoj bi i članovi obitelji imali ćelavost, prvo posjetite svog liječnika ili dermatologa. 


   hairbell

ŠTO MOŽETE OČEKIVATI OD ROGAINA?

Važno je da ga nanosite dva puta dnevno ujutro i navečer kako biste postigli što veći učinak. Evo još nekih stvari koje su relevantne za vašu početnu Rogaine rutinu. Prvih nekoliko tjedana Rogaine počinju raditi, osjetit ćete više gubitka kose nego inače. To je običan i očekivani postupak Rogaine formule.

Nakon otprilike 3 mjeseca, već ćete primijetiti rast nove kose u početku će se prirodno osvjetljavati, ali s vremenom će i dalje poprimati boju i postat će iste kao i druge dlake na vlasištu.

95% ljudi koji su ROGAINE klinički testirani, odlučili su nastaviti koristiti Rogaine pjenu, što potvrđuje učinkovitost proizvoda.

Jamstvo zadovoljstva! Jamčimo zadovoljstvo i jamstvo povrata novca od 15 dana ako dođe do reakcije! Vratit ćemo vam djelomični povrat novca, pa ako ste koristili jednu bočicu, plaćat ćemo vam sve tri koje su neiskorištene.

 

 

UPUTE ZA UPOTREBU

ROGAINE PERO 5 % MINOXIDIL je najvažniji dio linije koji se mora koristiti za postizanje rezultata dnevno u intervalima od 12 sati, pa nekako samo ujutro i navečer prije nego što odete u krevet.

1. Prvo ujutro češljajte kosu i podijelite je u redove kose.
2. Pjena će se odmah rastopiti kada dođe u kontakt s toplom kožom. Ako su vam prsti topli, preporučujemo da ih prije nanošenja ohladite hladnom vodom. Ali prije nanošenja na prste, osušite ih.
3. Držite proizvod naopako i pritisnite okidač kako biste oslobodili pjenu, a zatim zadnju pjenu nanesite na prste. Količina pjene ne smije biti veća od polovine plastične kapice.
4. Prstima masirajte područje gubitka kose i nježno ih masirajte na vlasištu. Zatim isperite prste vodom. Ponovite isti postupak navečer prije odlaska u krevet, i naravno slijedite iste postupke za nanošenje.


Ponovite isti postupak navečer prije odlaska u krevet, i naravno slijedite iste postupke za nanošenje.

U prilogu su upute za pravilnu primjenu na hrvatskom i engleskom jeziku, originalno pakiranje tvrtke Pfizer USA.

Pitajte nas

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro
Povezani artikli