Gubitak kose - HairMax - profesionalni laserski češalj 12

  • 5,748.52kn
  • 3,738.69kn

  • Bez poreza:3,064.50kn

HAIRMAX laserski češalj je jedno od medicinskih otkrića u sprečavanju gubitka i u poboljšanju rasta kose. U kliničkim ispitivanjima liječenja Hairmaxovim laserskim češljem, kupci su poboljšali rast kose za 93% i ćelavost smanjila. U SAD-u se 2001. godine službeno pojavila ta tehnologija. Od tada je proizvod pomogao na stotine tisuća ljudi u borbi protiv ćelavosti i djelovao u poboljšanju kose sigurno i prirodno.

HairMax laserski češalj profesional 12 povoljan je cjenovno, no performanse su mu visoke klase. Laserska fototerapija osigurana je korištenjem Hairmaxa. Proizvod stimulira folikule kose, dajući energiju za poboljšanje rasta kose i ponovno povraćajući gušću i zdraviju kosu.

HairMax laserski češalj djeluje na muškarcima i ženama!

Nekoliko godina su vodeće klinike i saloni za kosu u Europi, Aziji i širom svijeta koristile ''hladno zračenje'' lasersku tehnologija poznatu kao „laserska-terapija-niskog-nivoa'' koja je liječila na tisuće klijenata oboljelih od ćelavosti . Budući da je ključ za klijente posjećivanje klinika dva do tri puta tjedno, proizvođač je pronašao rješenje i proizveo laserski češalj za domaću upotrebu. Kupci mogu uštedjeti stotine eura za posjete i vrijeme.


U SAD-u je američka FDA potvrdila u različitim kategorijama da proizvod doista djeluje pri poboljšanju rasta kose i ponovog rasta kose. Na više od 100 osoba i mnogo godina eksperimentiranja osigurana je sigurnost proizvoda za upotrebu. On omogućuje brži rast kose kod 93% osoba koje su koristile laserski češalj najmanje 3 mjeseca, 2 do 3 puta tjedno.

 

Što možete očekivati od proizvoda:

Tjedan 1-6: Od prvog tretmana korisnici kažu da je njihova kosa življa, kontrolirana i zdravija. Također se poboljšava i kvaliteta vlasišta. Prepoznaje se novi sjaj i nestaje svrbež. Jako se smanjuje opadanje kose. Ovo su samo neke karakteristike poboljšanja u prvih nekoliko tjedana korištenja.

U samo 8 tjedana ili manje: kliničko izvješće kaže kako 45% korisnika vidi rast nove kose u samo 8 tjedana ili manje. Počinje s mladom, mekanom kosom koja se širi i i postaje vidljiva jer dobiva na boji prirodne kose. Kosi koju već imate povećava se gustoća.

Tjedan 8-12: U tom razdoblju 45% drugih korisnika doživljava poboljšanje i vidi prednosti korištenja laser češlja. Prednosti su slične kao na prethodnoj grupi.

Nakon 12 tjedana: Većina korisnika potvrđuje prednosti HairMax proizvoda u prvih 12 tjedana korištenja. Povremeno se dogodi da neki korisnici trebaju više vremena za vidljive rezultate od 12 tjedana, te da identificiraju prednosti korištenja. Molimo da zapamtite kako je teško vidjeti rast kose na vrhu glave.

Preporučujemo da Vašu kosu provjeri rođak ili frizer i neka oni ocjene poboljšanje rasta nove kose.Slika prikazuje količinu novoizrasle kose po kvadratnom centimetru nakon 12 tjedana korištenja po prosječnom korisniku. Druga grupa je koristila placebo ili proizvod koji nije priznat, odnosno falsifikat.

Kako djeluje laserski češalj HairMax?Graf količine kose kod upotrebe laser-češlja HairMax:

 


Graf.
Month = mjesec
Hair count = broj kose po cm2
Frontal = prednji dio vlasišta
Vertex = zadnji dio vlasišta placebo


Graf prikazuje povećanje kose na prednjem i zadnjem dijelu glave.

Funkcije naprednog laser-češlja:
- HairMax laserski češalj profesional 12
- 5 minuta trajanja zdravljenja na jedamput
10 - 15 godina životnog vijekaVaš set uključuje:
- baterija lithium ion
- punjač
- putna torbica
- 2 godine garancije
- upustva za upotrebu
Upustva za upotrebu:
- dva puta tjedno po 5 minuta

Pitajte nas

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro
Povezani artikli