Gubitak kose - HairMax - laserski češalj LUX 9

  • 4,568.68kn
  • 3,197.59kn

  • Bez poreza:2,620.97kn

HAIRMAX laserski češalj jedno je od medicinskih otkrića u sprječavanju gubitka i poboljšanju njena rasta. U kliničkim ispitivanjima liječenja Hairmaxovim laserskim češljem, kupci su primijetili poboljšani rast kose za 93% i naveli su kako im se ćelavost smanjila. Ta se tehnologija službeno pojavila u SAD-u 2001. godine. Otada je proizvod pomogao na stotine tisuća ljudi u borbi protiv ćelavosti i djelovao u poboljšanju kose sigurno i prirodno.

Lasrski češalj HairMax češalj LUX 9 povoljan je cjenovno, no performanse su mu visoke klase, što postiže laserskom fototerapijom. Proizvod stimulira folikule kose, dajući im energiju za poboljšanje rasta kose i ponovno vraćajući gušću i zdraviju kosu.

HairMax laserski češalj djeluje na muškarcima i ženama!

Nekoliko godina vodeće su klinike i saloni za kosu u Europi, Aziji i širom svijeta koristile ''hladno zračenje'', lasersku tehnologiju poznatu kao „laserska-terapija-niskog-nivoa'' koja je liječila na tisuće klijenata oboljelih od ćelavosti. Budući da je ključ za klijente posjećivanje klinika dva do tri puta tjedno, proizvođač je pronašao rješenje i proizveo laserski češalj za kućnu upotrebu. Kupci mogu uštedjeti stotine eura na salone i vrijeme provedeno u njima.


U SAD-u je američka FDA u različitim kategorijama potvrdila kako proizvod doista djeluje pri poboljšanju i ponovnom rastu kose. Na više od 100 osoba i mnogo godina eksperimentiranja osigurana je sigurnost proizvoda za upotrebu. On omogućuje brži rast kose kod 93% osoba koje su pristupile ispitivanju.

 

Što možete očekivati od proizvoda:

Tjedan 1-6: Od prvog tretmana korisnici izjavljuju kako je njihova kosa življa, kontrolirana i zdravija. Također se poboljšava i kvaliteta vlasišta. Prepoznaje se novi sjaj i nestaje svrbež. Jako se smanjuje opadanje kose. Ovo su samo neke karakteristike poboljšanja u prvih nekoliko tjedana korištenja.

U samo 8 tjedana ili manje: kliničko izvješće kaže kako 45% korisnika vidi rast nove kose u samo 8 tjedana ili manje. Počinje s mladom, mekanom kosom koja se širi i i postaje vidljiva jer dobiva na boji prirodne kose. Kosi koju već imate povećava se gustoća.

Tjedan 8-12: U tom razdoblju 45% drugih korisnika doživljava poboljšanje i sad jasno vidi prednosti korištenja laser češlja. Prednosti su slične kao na prethodnoj grupi.

Nakon 12 tjedana: Većina korisnika potvrđuje prednosti HairMax proizvoda u prvih 12 tjedana korištenja. Povremeno se dogodi da neki korisnici trebaju više vremena za vidljive rezultate od 12 tjedana, te da identificiraju prednosti korištenja. Molimo da zapamtite kako je teško vidjeti rast kose na vrhu glave.

Preporučujemo da Vašu kosu provjeri netko od prijatelja ili ukućana ili frizer.Slika prikazuje količinu novoizrasle kose po kvadratnom centimetru nakon 12 tjedana korištenja po prosječnom korisniku. Druga grupa je koristila placebo ili proizvod koji nije priznat, odnosno falsifikat.

Kako djeluje laserski češalj HairMax?Graf količine kose kod upotrebe laser-češlja HairMax:

 


Graf.
Month = mjesec
Hair count = broj kose po cm2
Frontal = prednji dio vlasišta
Vertex = zadnji dio vlasišta placebo


Graf prikazuje povećanje kose na prednjem i zadnjem dijelu glave.

Funkcije naprednog laser-češlja:
- HairMax laserski češalj LUX 9
- trajanje tretmana odjednom traje 7 minuta
- 10 - 15 godina životnog vijekaVaš set uključuje:
- bateriju litij ion
- punjač
- putnu torbicu
- 2 godine garancije
- upustva za upotrebu
Upustva za upotrebu:
- dva puta tjedno po 7 minuta

Pitajte nas

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!

Napišite recenziju

Napomena: HTML tagovi nisu dopušteni i ne prikazuju se kao HTML!
    Loše           Dobro
Povezani artikli